Dr. Christina Rahm je matka, manželka, umelkyňa, medzinárodná vedecká líderka, hovorkyňa, formulátorka, vynálezkyňa a autorka patentov, vývojár produktov na detoxikáciu. Je držiteľkou magisterského titulu vo vede, ako aj viacerých doktorandských a postgraduálnych titulov v rôznych oblastiach vedy a humanitných vied.

Dnes je predseda predstavenstva The Root Brands a zameriava sa na farmaceutický, nutraceutický, biotechnologický a environmentálny priemysel. Ako humanistka sa zameriava na posilnenie postavenia ľudí na celom svete. Verí, že inováciu v matematike a prírodných vedách možno naplno dosiahnuť len vtedy, ak budú spolupracovať kreatívna strana aj umenie. 

Okrem svojich rozsiahlych akademických skúseností si od starého otca a mamy vypestovala lásku k vareniu a pečeniu, ktorú neskôr spojila so svojimi dnešnými vedeckými a výživovými znalosťami a vytvorila kuchársku knihu.

Jej starý otec mal reštauráciu a mal vášeň pre pečenie. Celé dni trávila len pozeraním svojho starého otca pri práci v jeho reštaurácii a vždy sa pristihla pri tom, ako miluje čas, ktorý trávila okolo neho varením.

Kuchárka Cure The Causes ide o krok ďalej tým, že sa zameriava na varenie so špecifickými druhmi potravín a/alebo prísad, ktoré sú určené na riešenie určitých fyzických a duševných ochorení. Recepty siahajú od výživových disciplín na podporu autoimunitných porúch, antivírusových a bakteriálnych infekcií až po prostriedky na premnoženie húb a dokonca aj čistenie od parazitov. Ďalšie recepty zahŕňajú protirakovinové režimy, protokoly pre artritické poruchy, depresiu, demenciu, autizmus, Parkinsonovu chorobu a dokonca aj Lymesovu chorobu.

Kuchárska kniha poskytuje ingrediencie a pokyny, ktoré vám pomôžu naučiť sa, ako pomôcť vášmu telu pri zvládaní rôznych typov chorobných stavov a neduhov konzumáciou lepších možností stravovania. Tým, že robíme to, čo je pre telo správne, môžeme znížiť zápal (často spôsobený cukrom, mliečnymi výrobkami, lepkom, kofeínovými nápojmi a ťažko spracovanými potravinami), ktorý môže neúmyselne spôsobiť chronické zdravotné problémy a zdravotné komplikácie.

Smutným faktom je, že vírusy, baktérie, parazity, plesne, zápaly a stres, môžu spôsobiť katastrofálne problémy s fungovaním nášho tela. Potrebujeme tiež silný imunitný systém, aby sme lepšie podporovali krv, orgány, naše dobré bunky a zároveň zbavovali telo zlých buniek. Recepty a návrhy v kuchárskej knihe Cure The Causes sú zamerané presne na to.

Filozofia Dr. Christiny Rahm ako vedkyne je, že nelieči choroby; namiesto toho vzdeláva o prirodzených spôsoboch, ako pomôcť telu pri zvládaní rôznych environmentálnych útokov, s ktorými sa bohužiaľ všetci stretávame každý deň. Preto je veľmi hrdá na to, že môže ponúknuť túto prácu, ktorá ukazuje, ako prirodzene podporiť zdravie a zdravotné nedostatky varením z rastlín, zeleniny, ovocia, bielkovín, orechov, semien, rýb, vajec, obilnín, fazule a vlákniny. pričom sa využívajú aj extra panenské oleje.

Túto kuchárska knihu napísala, pretože MILUJE variť (rovnako ako MILUJE nakupovať)!

Dr. Christiny Rahm „Variť ma naučili moji rodičia a starí rodičia.“ 
„Myslela som, že vyrastiem a stanem sa slávnym šéfkuchárom.“ 
„Namiesto toho som vyrástla a stala sa vedcom,

ktorý pracuje na receptúrach
na zlepšenie života ľudí prostredníctvom zdravia,

wellness a teraz aj varenia“

Viac informácií o kuchárskej knihe Cure The Causes cez e-shop