Možno úvod a možno, len tak pracuje myseľ

Prečo práve Kleopatra?  Vôbec neviem. Možno preto, že každý sa stále potrebujeme s niekým alebo s niečím stotožniť? Fakt neviem!!!!!

Ja som vlastne úplne obyčajná a pritom taká výnimočná ako Kleopatra. Každý máme svoj životný príbeh a každý sa s nejakou maskou, postavou alebo hrou stotožňujeme.

V časoch minulých som prijala hru, obraz alebo meno Andrejka. Celé moje detstvo ma oslovovali „Andrejko“ . Často som počúvala prečo Andrejka? Si ako malé dievčatko!

Neviem či som sa cítila ako dievčatko. Len viem, že Andrea bolo slovo, vibrácia, ktorá išla mimo mňa. Na ktorú moje uši ani telo nereagovalo.

Často som si už v detstve dávala otázky ako:

  • Prečo práve ja?
  • Prečo som si vybrala túto masku, cestu a rodičov?
  • Prečo mám toto telo?
  • a hlavne ……………. Kedy toto skončí?

Ži a nechaj žiť

Náročné detstvo aj keď z pohľadu pozorovateľa ŠŤASTNÉ, spôsobili moje traumy a následné skolabovanie tela.

Relatívne blížiaci sa koniec, môjho krátkeho života, sa nakoniec zmenil len na intenzívnu epizódu medzi životom a smrťou. Bolo mi 17 a ničomu som vôbec nerozumela……..

 

 

Prežila som intenzívne v bolesti a chorobe nasledujúcich 30 rokov, aby som pochopila, kto som a kto je Andrejka. Lenže, tá láska nechodila a nechodila.

Takto napríklad žila Andrejka

Hýbala som každý deň telom, plnila svoje role, nosila masky a žila svoje povinnosti vlastných programov. Napriek tomu, že ma telo bolelo. Denne kolabovalo, ale umrieť nemohlo. Netrpela som smrteľnými ochoreniami, ale postupným celoživotným zlyhaním tela. Aspoň také boli výroky liečiteľov, lekárov alebo terapeutov. Postupne som umierala s nálepkami a  rôznymi diagnózami.

 

Ráno sa mi často ani nepodarilo vstať z postele. Motivácia však bola veľká deti a rodina. Ak sa mi dalo, pozbierala som posledné sily a vstala. Keďže môj zdravotný stav nespadal do tabuliek v zdravotnom systéme povinnosť, práca a deti ma motivovali.  Ja som vlastne nebola.

LÁSKA alebo PRIJATIE

Možno mi niektorí nerozumiete a možno sa niektorí somnou stotožňujete.  

 

Jedného dňa zrazu prišiel čas, človek alebo vstúpil len život. Možno všetko v jednom. Bol to pre mňa ten nádych bez bolesti. Telo plné energie. Čistá myseľ. V srdci, v žilách začal prúdiť opäť život.

 

Zrazu vstúpila ….. LÁSKA, SVETLO A ŽIVOT.
Vstúpil do môjho života ROOT,
Dr. Christina Rahm. 

Dr. Christina Rahm, vedkyňa a zakladateľka TheRootBrands

 

„Každý človek v našom svete je dôležitý. Mojou úlohou je pomôcť im, aby boli krásnymi umeleckými dielami, ktoré Boh navrhol pre každého z nás. Jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je očistiť naše telá a pomôcť im stať sa úžasnými strojmi, akými sú. Regenerácia a zvrátenie starnutia nemôže nastať bez podpory nášho tela v tomto procese. Naším poslaním je urobiť to pre každého človeka na celom svete.“ ……hovorí Dr. Christina

 

 

Akoby som zrazu zažila a zacítila na fyzickej úrovni pomocou DETOXIKÁCIE svoje telo. Pocítila som v žilách celý môj život. Odišlo z tela všetko, čo tam nepatrilo. Urobilo priestor pre Andrejku.  Je to fajn vyčistiť telo aj dušu v jednom. Produkty ROOT to dokázali.

 

Ďakujem Dr. Christine a nepremárnim ani jednu sekundu života. Som vďačná za to, že sa už môžem smiať, dýchať a byť úspešná. Ďakujem za to, že môžem tancovať svojím životom, lietať a zažívať svoj potenciál naplno.

Svoju vďaku premieňam na prácu a zdieľanie svojho príbehu.

 

MOJOU AMBÍCIOU JE poskytnúť alebo skôr ukázať tento môj príbeh, ako jednu z možností , ako sa postarať o svoje zdravie.

 

Ak sa ťa tieto moje slová nejakým spôsobom dotkli, rezonuješ s nimi alebo túžiš vedieť viac, stačí mi napísať smile

 

Viacej informácií o produktoch