Dnes sa dá povedať, že život ide veľmi rýchlo. Všetko sa mení a neskutočne zrýchľuje.
Málokto si uvedomuje čo všetko ho obklopuje, na čo reaguje a čo všetko z vonkajšieho prostredia príjma.

To čo generácie pred tisíc rokmi riešili počas jedného života. Dnes sa všetko zhustilo do jedného krátkeho obdobia alebo okamihu v živote človeka. Neskutočné množstvo informácií, podnetov a zmien nás denne atakuje aby sme pochopili, prijali a hneď aj následne pustili.

Toto pustenie by som prirovnala k detoxikácií.

Vo všeobecnosti sa dá povedať, že detoxikácia je vylúčenie toxických, škodlivých látok, myšlienok, pocitov z nášho organizmu. Opustenie, zbavenie sa alebo vyčistenie tela a duše od toho čo nám škodí.

Na fyzickej úrovni, v tele tento proces prebieha cez pečeň, ľadviny a črevá.  
Pri nedostatočnom pohybe, spánku, nadmerných dlhoročných zápalových procesoch a  nedostatočnej výžive  telo nestihne regenerovať a detoxikovať prirodzeným spôsobom.  

Na mentálnej úrovni – psychika človek je dnes toľko zaťažená. Rodičia ani škola nás nenaučila mentálnej očiste. Nevieme ako relaxovať, meditovať a očistiť sa od toxických, človeku nebezpečných myšlienok, informácií. Informácie sa denne menia, pribúdajú a zhusťujú. Len málokto vie ako filtrovať a ako sa im brániť.

Možno si hovoríte, že vás sa to netýka.

Skúste sa zamyslieť nad svojím životom.

Pre spoločnosť sa stalo normálnosťou zažívať stres, rozčuľovanie a ponáhľanie sa. Strava, vzduch, voda, celé naše prostredie  je plné vírusov, plesní, baktérií jednoducho povedané je plné toxínov. Môžeme o tomto zozname polemizovať, hľadať fakty, argumenty. Aj tak nás táto téma o toxínoch v konečnom dôsledku privedie k nám samým.

Každý sme iný a každý máme iné ciele, poslanie, vášne, lásky a realitu. Bez ohľadu na naše rozdiely je však zdravie našej mysle, tela, ducha a duše dôležité. Bez nášho zdravia nemôžeme robiť to, čo v živote potrebujeme alebo chceme, aby sme dosiahli šťastie a úspech.

Tým, že pomáhame mysli, telu a duchu odstraňovať toxíny, pomáhame  realizovať plný potenciál nášho života.

Neviem ako vy? ale ja každý deň vidím, zažívam a viem, že potrebujem detoxikovať.

Žime svoj život v plnom zdraví a so všetkými možnosťami. Každý máme povinnosť a možnosť mať hojnosť, úspech a radostný život.